Fleur van den Berg
 
 
 
 
 
 
 

Flyer workshop GLAS door Fleur van den Berg

Workshop: GLAS & MEER
Tijdens de cursus kun je werken aan je eigen werkstuk. Je kunt leren fusen en casten. Bij fusen leer je glassnijden en smelt je het glas aan elkaar, je kunt het daarna nog vervormen tot bijvoorbeeld een schaal. Met de techniek casting kun je een 3-dimensionaal object maken in glas. Je krijgt individuele begeleiding bij de techniek en we spreken over vorm, inhoud en betekenis. De meeste cursisten werken naar eigen idee, maar ik kan je ook een opdracht geven. Er is ruimte voor onderzoek, experiment en combinaties met andere materialen. Er wordt lekker gewerkt in een gezellige sfeer. De cursus is geschikt voor beginners, gevorderden en kunstenaars.

Lestijden:
Wekelijks op woensdagavond van 19.30-22.00 uur. Start 20 september 2017.
Kosten 255 euro voor 12 lessen, exclusief materiaal en stookkosten.

Tweewekelijks op vrijdagochtend van 9.30-12.30 uur. Start 15 september 2017.
Kosten 230 euro voor 9 lessen, exclusief materiaal en stookkosten.

Kom gerust een keer kijken of het wat voor je is, een proefles is ook mogelijk. Indien er plek is kun je ook midden in het lesblok aanvangen. Wil je meer weten, neem dan gerust contact op.

 


Flyer workshop BEELDEND door Fleur van den Berg

Workshop: BEELDEND
Bij deze cursus wordt gewerkt aan eigen werk. We werken met een jaarthema en doen veel kleine opdrachten tijdens de les om het thema te onderzoeken. Onderzoek, werkproces en ontwikkeling bespreken we regelmatig in de groep, maar ook individueel. Ook werk buiten het thema wordt meegenomen ter bespreking. Een veilige sfeer in de groep is heel belangrijk om open over het werk te kunnen praten. Tijdens de cursus geven de cursisten een korte presentatie over een kunstenaar of kunststroming. De cursus bestaat uit 16 lessen verdeeld over het jaar. We hebben twee keer een techniekles indien mogelijk aansluitend bij het jaarthema. Dit jaar is het thema ‘perspectief’. We onderzoeken dit begrip zo breed mogelijk en werken aan een eindwerk in dit thema.

Lestijden:
tweewekelijks op donderdagavond van 19.30-22.00 uur.In september 2017 start er weer een nieuw lesperiode.
Kosten 338 euro in drie termijnen.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact op.

 


EXCURSIE
Minimaal 1 keer per jaar organiseer ik een excursie om met alle cursisten een expositie te bezoeken.

 


WORKSHOP OP MAAT GROEPEN, SPECIALE GELEGENHEDEN
Workshops op maat voor bijzondere cadeau, familiegelegenheid, vrijgezellenfeest, afscheidscadeau, herinnering of bedrijfsuitje zijn ook mogelijk, neem voor mogelijkheden contact op.

 

 
 

Copyright (C) 2013 Fleur van den Berg. All rights reserved. Website created by Winko Erades van den Berg