I live my life tree cycle

(Fleur: 23 januari 2020) Ik ben letterlijk onderdeel van het kringloopsysteem, wanneer ik doodga, zal mijn lichaam verbrand worden of ontbinden en als kleine deeltjes in andere dingen voortleven. Ik heb ook leven gegeven, daarmee ben ik onderdeel van het voortplantingssysteem. Met het werk ‘MADREAEON, ILIVEMYLIFETREECYCLE’ maak ik een portret van mijzelf als onderdeel van het kringloopsysteem en als doorgever van leven. De houding van de vrouw is open, zonder gene, de benen bevallig als een Venus, de armen als takken van een boom. Zij is ook als een bloedvatenstelsel, vol leven.

Afgelopen oktober had ik een solo expositie, I live my life tree cycle’ in terra artprojects in Zoetermeer. Werk van 1999 tot recent voltooide werken vormden samen een mooi geheel. Mirjam van Spelde schreef er een mooi artikel bij.