vleugels op Instagram

Vleugels op Insta

(16 juli 2020: Fleur) Het textielfestival in Leiden is een jaar uitgesteld ivm Corona. Voor het festival maak ik een beeld /installatie. De leden van het quiltersgilde hebben speciaal voor het te maken werk, witte vleugels gequilt. Als onderdeel van een groter geheel en krijgen de vleugels niet de aandacht die ze individueel verdienen, dat vond ik jammer. Er zit zoveel werk in en er zitten heuze pareltjes tussen. Het uitstel van het festival gaf mij de tijd en gelegenheid om alle vleugels een voor een te tonen op instagram. Dta leek mij ook inspirerend voor de leden van het quiltersgilde. Dagelijks post ik een paar vleugels. Het geheel wordt ook weer een werk op zich, want door gebruik van kleur in de achtergrond ontstaat een prachtig kleurrijk mozaïek dat alsmaar groter wordt. Volg de flow van vleugels op instagram: daily_quilted_wings