Allemaal leuke dingen

(Fleur 27 maart 2024) De afgelopen maanden zijn vol met exposities. Aanstaande zaterdag 30 maart is er een finissage  van ‘holy moly’ in Ruimte Remmelink in Delft van 15 tot 17 uur. Leuk als je kunt komen. Ik maakte er nieuwe beelden voor.  Vorige week opende de biennale ‘living the glass age’ in Amersfoort waar mijn grote beeld ‘plant woman’ is te zien. Er is een heel randprogramma met activiteiten bij.  Tot en met 4 mei loopt er een mooie duotentoonstelling ‘IN BETWEEN’ in de Hooglandse kamer van Leiden samen met de broers Zerrou. Ondertussen werk ik met drie kunstvriendinnen aan een ‘beelden en bomen’ , een tentoonstelling in het boommuseum in Doorn van wel 35 monumentale beelden van de Nederlandse kring van beeldhouwers in het sprookjesachtige arboretum. Zowel letterlijk als  figuurlijk heeft dat  ‘voeten in aarde’. Deze opent half april, net als de tentoonstelling voorBEELDEN in de galerie van de Nederlandse kring van Beeldhouwers, een expositievan nieuwe leden. Af en toe voel ik me weer net als runner, de glastekening op de foto. Wil je op de hoogte blijven al deze leuke dingen? Laat het me weten dan kan ik je nieuwsbrieven sturen. Niet meer dan 8 keer per jaar hoor, want die inbox moet niet te vol he 😉